Menu

Juhlavuosi näkyy Luomulehdessä

Luomuliitto viettää tänä vuonna 30-vuotisjuhlavuottaan, mikä näkyy myös Luomulehden sivuilla.

Luomutuotanto ja ihmiset luomun takana ovat tulleet ilokseni entistä tutummaksi lehden taittamisen myötä. Sain Luomulehden asiakkaakseni vuoden 2013 lopulla, jolloin toteutettiin ilmeuudistus lehdelle. Ilmeeseen kaivattiin raikkautta ja selkeyttä sekä niin luomutuottajia kuin -kuluttajiakin miellyttäviä elementtejä. Luomulehdessä onkin paljon kiinnostavaa tietoa myös ihan ”tavalliselle tallaajalle” ja toivon, että lehden ulkoasu houkuttelee kaikkia tutustumaan luomuun paremmin. Oli hienoa olla mukana uudistamassa perinteikästä lehteä ja jättää oma jälki sen sivuille.

30-vuotisjuhlavuoden kunniaksi vuoden kolmas, toukokuussa ilmestynyt Luomulehti 3/15 käsittelee ajankohtaisten luomuasioiden lisäksi juhlavuotta runsaammin. Lehteen on koottu juhlavuoden tapahtumia ja muun muassa juttu liiton perustajajäsenen, Elävä Maa ry:n, ensimmäisestä toiminnanjohtajasta. Juhlavuosi näkyy taitossa ja ilmeessä muun muassa kannen juhlavuosilätkässä ja Luomuliiton historiaa kuvaavassa Luomupuussa.

Taiton ja graafisen suunnittelun lisäksi pääsen usein muutenkin toteuttamaan lehteen kuvituksia ja graafeja. Niiden toteuttaminen tuo kivaa maustetta lehden ilmeen tekemiseen, vaikka Luomulehdessä jutut ovatkin sen verran monipuolisia, ja kuvia käytetään paljon, ettei taitto käy koskaan kaavamaisen tylsäksi.

luomupuu

Luomupuuhun on tiivistetty Luomuliiton 30-vuotinen historia.

Käy tutustumassa Luomulehteen ja juhlanumeroon osoitteessa: www.luomuliitto.fi/luomulehti-32015

Kallo Works onnittelee kivaa asiakasta!

// Eveliina, graafinen suunnittelija

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra