Anni Saijonkivi – digimarkkinointia & liikkuvaa kuvaa

 

Kuvauskeikkoja, somepäivityksiä, analytiikkaa ja visuaalista luovuutta – niistä on parhaat työpäivät tehty.

Vahvinta osaamisaluettani on sosiaalisen median hyödyntäminen osana yrityksen markkinointistrategiaa. Pystyn toteuttamaan digitaalista markkinointia monipuolisesti suunnittelusta toteutukseen halliten erityisesti netissä toimivan tekstin tuottamisen yhdistettynä visuaaliseen suunnitteluun ja brändinmukaisen ilmeen toteuttamiseen luovasti, kuitenkin aina someen sopivalla tavalla. Hallitsen tarvittaessa tehokkaan digimarkkinoinnin prosessin bannerimainonnasta konversioseurantaan.

Olen työskennellyt erilaisissa tiimikokoonpanoissa monenlaisille asiakkaille kansainvälisistä suuriyrityksistä pieniin paikallisiin toimijoihin ja ostoskeskuksista kulttuurifestivaaleihin. Aiempia työpaikkojani ovat olleet mm. mainostoimisto, sosiaalisen median konsulttitoimisto ja kulttuuriyhdistys, joten monenlaiset toimintakulttuurit ovat tuttuja.

Koulutukseltani olen harvinainen yhdistelmä kuvataiteilijaa ja markkinointiviestinnän ammattilaista, tuloksena laaja visuaalinen mielikuvitus joka yhdistyy ymmärrykseen markkinoinnin prioriteeteista ja tavoitteista. Käsitykseni siitä, mikä toimii, pohjautuu aktiiviseen analytiikan seuraamiseen tekemisen rinnalla – etsin aina asiakaskohtaisesti toimivimman reseptin, jolla kerätä klikkaukset ja katselukerrat.

 

Pyydä tarjous

Digi & somepaketti: sisältää sopimuksen mukaan Facebook-, Instagram- ja Twitter-tilien luonnin, sisällön suunnittelun ja tuottamisen kanaviin sekä kanavakohtaiset sisällön buustaamiset markkinointibudjetein. Google AdWords-mainontaa tavoitteiden mukaan. Tekemiseni on aina tavoitteellista, ja suunnittelemme parhaat toimintavat toivomiesi tulosten (lisää liikennettä verkkokauppaan, tunnettuutta brändille/ uudelle yritykselle tai olemassaolevan yleisön sitouttaminen) mukaan.

Somevideotuotanto: video voi sisältyä osaksi yllämainittua sisällöntuotannon pakettisopimusta tai voit tilata videota oman markkinointisi elävöittäjäksi. Videotuotanto toteutetaan mahdollisimman kevyesti ja ketterästi ja suunnitellaan toimivaksi osaksi yrityksen muuta markkinointistrategiaa. Tulen kuvauskeikalle haluamaasi paikkaan.

Koulutus: esimerkiksi yrityksen henkilökunnan somekoulutus tavoitteena varmuus tuottaa itse sisältöjä yrityksen somekanaviin tai markkinointitiimin sparraus somemarkkinoinnin suunnitteluun. Mitä kannattaa tehdä, miten, kenelle, milloin ja missä ja miten kannattaa julkaista? Milloin tehdä itse ja milloin ulkoistaa tuotanto? Miten seurata oman tekemisen tuloksellisuutta?

Graafinen suunnittelu: erottuvat ilmeet pienille toimijoille tai oman ilmeen mukaiset materiaalit digiin, someen, nettisivulle tai printtiin. Kysy erityisesti liikkuvasta kuvasta nettiin!

Kysy myös isommista projekteista, esim. nettisivut, asiakaslehdet, workshopit ja laajemmat koulutuskokonaisuudet sisältäen mm. viestinnän koulutusta. Löydämme Kallon sisältä sinulle tiimin toteuttamaan laajemmatkin hankkeet.

 

Sisällöntuottaja

  • +358 (0)40 9358369
  • anni.saijonkivi @ kallo.fi