Annukka Ketola – toimijoita yhdistävä ja budjettia suunnittelutyökaluna käyttävä kulttuurin moniottelija annukka

Olen yhteisötaiteen agentti, suunnittelija, sparraaja, projektipäällikkö ja fasilitaattori. Toimin mielelläni ryhmässä ja innostun valtavasti uusista ideoista ja pidän nopeatempoisesta oppimisesta. Olen sosiaalinen, puhelias ja iloinen persoona. Koulutukseltani olen kulttuurituottaja (amk) sekä yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tradenomi (yamk)

Tilaa minut töihin

Minulta voi tilata erilaisia räätälöityjä työpajoja ja koulutuksia tai henkilökohtaisia tapaamisia, jotka liittyvät uusien ideoiden rakentamiseen, konseptointiin, tulevaisuuden visiointiin sekä yrityksen perustamiseen tai yrityksen kehittämiseen. Koulutukset voivat liittyä osuuskuntayrittäjyyteen, työelämätaitoihin ja luovan alan toimijoiden työn suunnitteluun.

Vedän tapahtumatuotannon, vuosisuunnittelun, budjetoinnin sekä rahoitushakujen koulutuksia, työpajoja ja henkilökohtaisia konsultointeja. Erilaiset case-esimerkkiluennot ovat tilattavissa kauttani.

Yritys ja taiteilijakonsultaatiot

Oy Rimito Transport Ab on turkulainen kuljetusalan kasvuyritys. Olen toiminut yritysjohdon konsulttina viimeisen neljän vuoden ajan. Konsultaationi on auttanut yritystä liiketoiminnan huomattavaan kasvuun, järkevään tuotekehitykseen sekä asiakkaiden huomioimiseen.

De Stefanis International on uuden sukupolven vientiyritys, jota olen konsultoinut sen eri kehitysvaiheissa aina strategian hiomisesta kansainväliseen myyntiin ja budjetointiin.

Toimiessani erilaisten taitelijayhteisöjen kanssa olen sparrannut, konsultoinut ja kehittänyt taiteilijoiden toimintaa. Taiteilijoita, joita olen sparrannut ja konsultoinut ovat mm. valokuvataiteilija Tiina Palola ja kuvataiteilija Anne Salmela.

Tapahtuma- ja kulttuurituotanto

Toimin Piiloleikin tuottajana ja myyjänä. Piiloleikki on pienistä pronssiveistoksista koostuva, julkiseen tilaan pysyvästi sijoitettava reitti, joka houkuttelee ihmisiä alueelle, innostaa liikkumaan ja tutkimaan ympäristöä. Ensimmäinen Piiloleikki on toteutettu vuonna 2011 Turun jokirantaa ja nyt tarkoituksemme on saada uusia Piiloleikkejä kaupunkitilaan. Pääset tutustumaan Piiloleikkiin: www.piiloleikki.fi

Toimin KO-KOO-MOn kulttuurituottajana. KO-KOO-MO on kuvataiteilija Kai Ruohosen ja nukketeatteritaiteilija, muusikko Roosa Halmeen sekä kulttuurituottaja Annukka Ketolan kehittämä konsepti. KO-KOO-MO on perinteisiä puupalikoita ja nukketeatteria yhdistävä konsepti, jota on kehitetty niin terapeuttisena työvälineenä, arkkitehtuurityöpajojen menetelmänä sekä näyttelykokonaisuutenakin.

Vastaan KO-KOO-MOn toiminnan koordinoinnista, rahoitushauista, sopimuksista sekä toimin projektipäällikkönä erilaisissa hankkeissa.

Piun ja Örmön joulukalenteri ja koko Oodia-tuoteperhe on saanut alkunsa Turussa 2016  Annukka Ketolan ja graafinen suunnittelija Eveliina Sillanpään haaveesta toteuttaa uudenlaisia, vanhempia helpottavia, koko perheen tuotteita.

Tavoitteena Oodialla on tehdä laadukkaita tuotteita, joista on iloa ja hyötyä vanhemmille ja koko perheelle. Verkkokaupamme löytyy osoitteesta: www.oodia.fi

Työhistoria

Kulttuurituottajana osaamiseni koostuu yhteisöllisestä tekemisestä sekä projekti- ja taloushallinnasta, organisoinnista, budjetoinneista, kouluttamisesta, tapahtumajärjestämisestä ja tuotteistamisesta. Olen toiminut erilaisten EU- hankkeiden projektipäällikkönä, toiminut tuottajana ja toimitusjohtajana. Olen toiminut niin lastenkulttuurin, teatterin, mediakasvatuksen, muotoilun, nukketeatterin, kuvataiteen kuin kulttuurihistoriankin parissa.

 

Lue kirjoituksiani Kallon blogista. 

CV_Annukka

Kulttuurituottaja 

  • +358 (0)40 735 3972
  • annukka.ketola @ kallo.fi

TallennaTallenna