Eveliina Sillanpää – graafinen suunnittelija & kuvittaja


Olen graafinen suunnittelija, joka taitaa niin visuaaliset kokonaisuudet eve
kuin pienet taittotyöt. Osaan löytää asiakkaan viestistä olennaisen ja saattaa sen kiinnostavaan visuaaliseen muotoon.

Toteutan myös kuvituksia ja infografiikoita asiakkaan toiveiden mukaisesti. Olen myös vikkelä, mutta tarkka taittaja. Erityisellä intohimolla toteutan painotuotteita, laajoja julkaisuja ja esitteitä. Parhaimmillaan painotuote on elämys – paperin valinnasta saakka jokaisella yksityiskohdalla on väliä.

Vahvuuksiani graafisena suunnittelijana on kokonaisuuksien taju, tekninen osaaminen ja kekseliäisyys. Osaan tehdä linjakkaita visuaalisia ilmeitä ja korostaa asiakkaan parhaita puolia suunnitelmissani. Vaalin laatua tekemissäni töissä.

Missä voin auttaa: 

  • visuaaliset ilmeet ja konseptit sekä niihin liittyvät elementit ja ohjeistukset
  • taittotyöt
  • kuvitukset ja infografiikat
  • markkinointimateriaalit; esitteet, flyerit, julisteet, rollupit, messumateriaalit ja muut painotuotteet
  • digituotteet; display-mainonta, gif-animaatiot, visuaaliset esitykset (mm. video, PowerPoint ja Prezi)
  • mainospohjat ja mainosten toteutus
  • kutsut

Ajankohtaiset asiakkuudet: 

Isoimmat asiakkuuteni liittyvät tällä hetkellä erilaisten julkaisujen taittoon ja graafiseen suunnitteluun. Toteutan muun muassa Luomuliitolle kuusi kertaa vuodessa ilmestyvää Luomulehteä. Minua työllistävät myös monet erilaiset kulttuuritapahtumat. Muita asiakkaitani ovat olleet muun muassa: SAMK, Proviter, Porin Tilausajo ja monet muut pienet ja keskisuuret yritykset ja yhteisöt.

 Katso kaikki referenssit.

Kokemukseni, koulutukseni ja kannukseni: 

Työpisteeni sijaitsee tällä hetkellä Uudenmaankatu 1:ssa sijaitsevassa LOV-työyhteisössä Turussa, josta suhailen kätevästi myös Helsingissä ja Satakunnassa olevien asiakkaiden luo. Olen Kallon perustajajäsen (perustettu 2009) ja toimin tällä hetkellä myös Kallon hallituksen jäsenenä. Kalloa perustettaessa opiskelin vielä Satakunnan Ammattikorkeakoulussa visuaalista viestintää (Medianomi, AMK). Hyppäsinkin osuuskuntayrittäjäksi suoraan koulun penkiltä.

Medianomin tutkinnon lisäksi olen opiskellut Porin taidekoulussa kuvataiteen perusopintoja. SAMKin aikana luin myös sivuaineopintoja Taideteollisen korkeakoulun Porin toimipisteessä. Ylioppilaaksi olen päässyt vuonna 2005 Porin Suomalaisesta Yhteislyseosta.

Opiskeluaikana ja sen jälkeenkin olen ollut aktiivisesti mukana järjestötoiminnassa. Olin lähes koko opiskeluajan Porin liiketalouden opiskelijat – POLTE ry:n hallituksessa vastaten mm. viestinnästä. Olin myös vuoden SAMMAKKOn hallituksen viestintävastaava, jolloin toteutin opiskelijakunnan ilmeuudistuksen.

Nykyisin järjestöintohimojani lievittää Nuorkauppakamarissa ja Mother in Business-järjestössä toimiminen. Olen ollut Porin Nuorkauppakamarin jäsen vuodesta 2012 asti. Vuoden 2015 toimin hallituksessa LIOna eli viestintävastaavana ja vuonna 2016 toimin taas Suomen Nuorkauppakamareiden jäsenlehden Meriitin toimituspäällikkönä. MiBissä olen Turun paikallisjaoston talousvastaava.

Kotona minulla on aviomies ja joulukuussa 2016 syntynyt tytär.

Lue kirjoituksiani Kallon blogista.

Graafinen suunnittelija

  • +358 (0)44 515 6900
  • eveliina.sillanpaa @ kallo.fi