Mikaela Uoti – luova viestinnän tekijä ja sisällön tuottaja

Olen viestinnän moniosaaja, joka hallitsee koko sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtäväkentän strategisesta
suunnittelusta sosiaalisen median sisällöntuotantoon. Olen kiinnostunut siitä, miten viestintä kehittyy tänä päivänä yhä digitaalistuvammassa maailmassa. Niinpä koen tärkeäksi myös itseni jatkuvan kehittämisen. Innostun uusista ideoista ja niiden työstämisestä konkretiaan.

Vahvuuksiani viestinnän tekijänä ovat kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ymmärrys eri viestintä- ja markkinointikanavien mahdollisuuksista sekä taito lukea erilaisia ihmisiä ja löytää heidän tarpeensa.

 

Missä voin auttaa?

Voin olla yrityksen, organisaation tai järjestön apuna mm.

  • viestinnän ja sisällöntuotannon suunnittelussa(viestintästrategiat, sisältösuunnitelmat, viestinnän vuosikellot) sekä suunnitelmien mukaisessa toteutuksessa
  • sisältojen ja tekstien tuottamisessaverkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan, tapahtumien viestintämateriaaleihin, yritysten ja organisaatioiden omiin julkaisuihin tai tiedotteisiin ja uutiskirjeisiin
  • viestintäkoulutuksissa,  sosiaalisen median tai työelämän kirjallisen viestinnän koulutuksissa
  • sosiaalisen median ylläpidossa: sosiaalisen median sisältöjen suunnittelussa ja tuottamisessa, kanavien ylläpidossa ja kehittämisessä, seurannassa ja raportoinnissa sekä julkaisujen mainostamisessa

Koulutukseni ja kokemukseni

Koulutukseltani olen Suomen kirjallisuuden maisteri (FM) sekä tiedottaja. Sivuaineina opiskelin yliopistossa Suomen kieltä, kasvatustieteitä, kulttuurihistoriaa ja viestintää.

Olen työskennellyt viestintätehtävissä mm. Hämeenlinnan kaupungilla, Eteläranta Oy:ssä ja Hämeen taidetoimikunnassa. Näistä olen saanut laaja-alaisen kokemuksen perinteisen ja nykyaikaisen, eli digitaalisen viestinnän osa-alueista. Olen tehnyt niin organisaation sisäistä kuin ulkoista viestintää, tuottanut sisältöjä nettisivuille, asukaslehteen, esitteisiin ja sosiaaliseen mediaan, kirjoittanut tiedotteita, ylläpitänyt sosiaalisen median kanavia sekä järjestänyt medialle tiedotustilaisuuksia. Lisäksi olen ohjannut luovaa kirjoittamista.

Projektiluontoisesti olen mm. toimittanut musiikkitapahtuman esitteen, avustanut historiikin tuottamisessa, tuottanut verkkosivuille sisältöä ja kouluttanut sosiaalisen median käytössä.

Työpisteeni sijaitsee tällä hetkellä kotonani Hämeenlinnassa, mutta matkustelen työtehtävien perässä ympäri eteläisen Suomen. Olen ollut Kallo Works osuuskunnan jäsen lokakuusta 2016.

Lisää minusta voi lukea LinkedIn-profiilistani. Tekstejäni löydät blogistani Sanojen vallassa.

 

Ota yhteyttä, niin pohditaan yhdessä juuri teille sopivat viestintäratkaisut!

  • +358 (0)50 531 6636
  • mikaela.uoti @ kallo.fi