Menu

Kalloon uusi viestinnän tekijä Hämeenlinnasta

Miten minusta, hämeenlinnalaisesta viestintäalan asiantuntijasta, tuli porilais-turkulaisen osuuskunnan jäsen? Mukana oli paljon sattumaa, mutta myös jonkin verran hyvää tuuria. Yhteiset arvot ja samanlaiset kiinnostuksen kohteet ohjasivat minut viime keväänä kallolaisten pariin, ja nyt, noin puolivuotta myöhemmin, olen yksi osuuskunnan jäsenistä. Olen innoissani uusista työtovereistani ja heidän kauttaan saamistani energiasta ja ideoista!

Suomen kirjallisuuden ja kielen maisteriopintojen sekä tiedottajakoulutuksen jälkeen tiesin haluavani työskennellä viestinnän parissa. Kirjoittaminen on pienestä pitäen ollut intohimoni ja tarinoiden tuottaminen mieluisaa. Myös halu auttaa muita saattamaan oma viestinsä maailmalle motivoi ryhtymään viestinnän tekijäksi. Osuuskuntalaisena ja yrittäjänä minulla on nyt mahdollisuus toteuttaa itseäni ja omaa osaamistani samalla, kun tarjoan palveluja, joista on hyötyä ihmisille ja yrityksille.

Erilaisia viestintätehtäviä olen tehnyt kulttuurin parissa sekä kuntasektorilla. Olen hoitanut sisäistä- ja ulkoista viestintää sekä markkinointia, tuottanut sisältöä verkkosivuille, painotuotteisiin ja sosiaaliseen mediaan, kehittänyt verkkosivuja, tehnyt viestintästrategiaa ja hoitanut mediasuhteita. Voin sanoa hallitsevani oikeastaan koko viestinnänkirjon aina perinteisemmästä viestinnästä uuteen, digitaaliseen viestintään. Vahvuuksiani ovat sisällöntuotannon lisäksi sosiaalinen media sekä viestintäkoulutus.

Odotan innolla, mitä tulevaisuus tuo tulleessaan sekä yhteistyötä niin uusien asiakkaiden kuin toisten kallolaisten kanssa!

 

Syysterveisin,

Mikaela Uoti
050 531 6636
mikaela.uoti@kallo.fi
@mmuoti (Twitter)

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra