Menu
Satasoitto tulee taas 26.8.-4.9.2016. Festivaalia tuottaa Tuuli Penttinen-Lampisuo Kallo Worksista.

Luova johtaja ei sammaloidu

Kallon toimitusjohtaja vaihtuu 1. elokuuta 2016.

Ensimmäisen toimitusjohtajan johdolla saimme Kallo Works -osuuskunnan pystyyn. Silloin määrittelimme yhteiseksi arvopohjaksemme asiakkaiden menestyksen, luovuuden ja uudistumisen, yhdessä tekemisen ja hyvän ympäristön.

Toisen toimitusjohtajan kaudella saimme aikaan kasvua ja kehitimme työtapojamme. Viimeisten kahden ja puolen vuoden aikana olemme viilanneet viestintäämme, taloushallintoamme ja strategiaamme. Voimme yhdessä ja ylpeinä todeta, että Kallon rakenteet ovat kunnossa.

Tarjoamme luoville asiantuntijoille kannustavan tavan työskennellä ja kehittyä. Luomme sanallisia ja visuaalisia sisältöjä, kehitämme brändejä, suunnittelemme viestintää ja tuotamme tapahtumia toinen toistaan mielenkiintoisemmille asiakkaillemme.

Kesken kevään pöhinän sain kutsun Audiovisuaalisen kulttuurin edistämiskeskus AVEK:iin. Haastattelujen jälkeen minut nimitettiin mediataiteen tuotantoneuvojaksi. Rakastan mediataidetta, joten kyseessä oli onnenpotku. Tuotantoneuvojana voin vaikuttaa mediataiteen rahoitukseen, jakaa tuotannollista osaamistani ja osallistua alan kehittämiseen.

Uusi tehtävä AVEK:ssa on osa-aikainen, vieden noin neljänneksen työajastani. Jatkan taidetuotantoja, kirjoitustöitä ja asiakasprojekteja, mutta päätin luopua toimitusjohtajuudestani Kallossa.

Johtopaikkojen kierrättäminen on Kallon arvojen mukaista uudistumista ja yhdessä tekemistä parhaimmillaan. 1.8.2016 alkaen Kallon toimitusjohtaja on kulttuurituottaja Annukka Ketola. Hänen toimipaikkansa on Logomolla, Kallon Turun toimistolla.

Itse työskentelen elokuusta alkaen AVEK:ssa Helsingissä lähinnä perjantaisin. Toisin sanoen pyöritän Kallon tuotantoja Porissa ja Satakunnassa yleensä maanantaista torstaihin. Tulossa on ainakin Satasoittoa, nukketeatterioopperaa, taidearvioita ja LiikKUVAT-palvelua.

Onnenpotkut myös Annukalle! Meillä on edessä vauhdikas ja valtavan mielenkiintoinen syksy!

Tuuli Penttinen-Lampisuo
Tuottaja (aina), toimitusjohtaja (vielä kaksi viikkoa)
Kallo Works

@TuuliPL

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra