Menu
Miten modernit humanistit löytävät Porin seudulle?

Modernit humanistit janoavat kulttuuria

Moderni humanisti on seikkailija ja löytöretkeilijä. Hän on massaturismia karttava, avoin ja utelias matkailija, joka on maailman metropolit jo kertaalleen kolunnut. Nyt modernia humanistia kiinnostaa omaperäinen ja eksoottinen Suomi.

Lähde: http://www.e-julkaisu.fi/mek/visit_finland-modernit_humanistit/

Kulttuurisisältöjen merkitys matkailussa kasvaa. Suomeen saapuvat matkailijat kaipaavat luontoaktiviteettien rinnalle muutakin tekemistä, kokemista ja myös uuden oppimista. Siksi Visit Finland on valinnut 35 kulttuurituotannon ammattilaista eri puolilta Suomea Luova matka -hankkeen valmennukseen, jossa kehitetään kulttuurimatkailutuotteita ja niiden tarjontaa matkailijoille.

Hain mukaan valmennukseen, koska koen, että taide ja matkailu voivat hyötyä toisistaan. Omiksi kulttuurimatkailun tuotekehittämisen pääkohteikseni valitsin Satasoitto-festivaalin sekä vielä suunnitteluvaiheessa olevan nukketeatterioopperan. Mikä olisikaan omaperäisempi matkailuelämys kuin vaikkapa maisemakonsertti Kokemäenjoen rannalla!

Helmikuun aikana me valmennettavat kokoamme tiimejä, joihin etsimme monialaisia yhteistyökumppaneita palvelutuottajiksi ja kehittäjiksi. Tuotekehitystiimeissä voi toimia esimerkiksi majoitus-, matkailu- ja luovien alojen palveluiden tarjoajia.

Tavoitteena on kehittää kulttuurisisältöisiä matkailutuotteita, jotka kasvattavat matkailuliiketoimintaa ja luovat uutta alueellista vetovoimaa. Yhteistyöstä kiinnostuneet yrittäjät ja organisaatiot voivat mielellään ottaa yhteyttä.

Houkutellaan modernit humanistit visiitille Satakuntaan!

Tuuli Penttinen-Lampisuo
Tuottaja, tj
050 535 8916, tuuli.penttinen-lampisuo (at) kallo.fi

Visit Finlandin hallinnoima Luova matka -hanke tuo yhteen luovien alojen ja matkailun toimijat kulttuurimatkailun kansainvälisen liiketoiminnan kehittämiseksi. Hanke rahoitetaan Hämeen ELY-keskuksen myöntämänä ESR – Luovaa osaamista -ohjelmasta.

Visit Finland on entinen Matkailun edistämiskeskus, joka toissa vuonna liitettiin Finpron alaisuuteen. Finpron tehtävänä on auttaa suomalaisia pk-yrityksiä kansainvälistymään, hankkia Suomeen lisää ulkomaisia investointeja ja kasvattaa ulkomaisten matkailijoiden virtaa Suomeen.

Lisätietoja:
www.visitfinland.fi

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra