Mukaan Kallon kovaan joukkoon?

Kallo Works on osuuskuntayritys, jonka omistavat sen jäsenet ja työntekijät. Tavoitteenamme on olla kannustava itsensä työllistämisen tapa viestinnän, markkinoinnin, taide- ja kulttuurituotannon sekä tapahtumatuotannon ammattilaisille.

Haluamme olla vetovoimainen työyhteisökumppani sisällön, visuaalisuuden, tapahtumien ja taiteen taitajille. 

Töissä omassa osuuskunnassa

Kallo on  jäsentensä yhteinen yritys, jolla on yrityksenä vahvat liiketoiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet. Hallinnollisesti Kallo toimii jäsentensä työnantajana, ja jäsenet työskentelevät palkkasuhteessa osuuskuntaan. Kallo huolehtii yrityksenä tekijöidensä työnantajavelvoitteista ja työnantajalle yleisimmin kuuluvista toiminnoista. Osuuskunta tarjoaa mm. taloushallinnon, markkinoinnin, työtilan, toimistokoneet ja -tarvikkeet sekä työterveyshuollon.

Kallo panostaa yrityksenä tekijöidensä työhyvinvointiin, työn tukemiseen ja kestävään työympäristöön. Uskomme, että luovuus ja rohkeus kantavat toimivassa ja innostavassa yhteisössä. Kallon tarina on alkanut perustajiensa intohimosta luoda maailman paras yhteinen työpaikka.

Katso tarkemmin Kallon jäsenilleen tarjoamat palvelut ja jäsenedut täältä.

osuuskunnan jäsenyyden edut

Hae jäseneksi

Etsimme jatkuvasti joukkoomme luovia oman alansa vahvoja tekijöitä, jotka täydentävät monipuolista osaamistamme. Tarjoamme myös harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja alojen opiskelijoille.

Mikäli työskentely osuuskunnan jäsenenä tai harjoittelupaikka Kallossa kiinnostaa, täytä hakulomakkeemme ja jutellaan lisää!

 

TallennaTallenna