Kirkasta yrityksesi markkinoinnin suunta ja oikeat ratkaisut

Pitäisikö markkinoida, kasvattaa tunnettuutta tai lisätä myyntiä – muttet tiedä mistä aloittaa? Ainut tuloksellinen tapa on kirkastaa ensimmäisenä tavoite. Sen jälkeen osaa valita ne oikeat, tulosta tuovat toimenpiteet.

Kompassi-työpajassa puretaan auki markkinointisi nykytila ja luodaan visio tulevasta menestyksen suunnasta. Tavoitteen pohjalta etsitään ne juuri teille oikeat, tavoitetta kohti kuljettavat ratkaisut. Kenelle ja mitä pitää viestiä ja miten, missä ja milloin markkinoida, jotta tekeminen tuo myös toivottua tulosta.

Kompassi-työpajasta osallistuja saa:

  • opastusta, sparrausta ja konsultointia markkinointiinsa
  • vastaukset markkinointistrategian keskeisiin elementteihin miksi, mitä ja kenelle sekä miten, missä ja milloin toteuttaa konkreettisia toimenpiteitä
  • visuaalisen huoneentaulun käytännön markkinointinsa toteuttamisen työkaluksi
  • selkeän suunnan ja suunnitelman, miten käyttää markkinointituntinsa ja -budjettinsa tehokkaasti.

Työpajan kesto on noin 3,5 h. Työpaja voidaan toteuttaa joko asiakkaan tiloissa tai Kallon tiloissa.

Hinta 1 500 € (+ alv) asiakkaalle räätälöitynä kokonaisuutena. Hinta sisältää työskentelymateriaalit, ohjauksen, kahvit ja jälkikäteen toimitettavan yhteenvedon.

Työpajaa ohjaavat Kallon kokeneet markkinoinnin ja viestinnän tekijät Ella Koota ja Eveliina Sillanpää.

Kompassi-pajaa on kiitetty erityisesti sen tehokkuudesta: yksi iltapäivä ja käsissä onkin työkalut, jotka säästävät rutkasti aikaa ja pohdintaa jatkossa. Enää ei tarvitse arpoa mitä tehdään ja miten sanotaan, vaan nyt kaikki on tiivisti taulussa, mistä jokainen markkinointiin osallistuva saa pääpointit poimittua ja voidaan vaan aidosti tehdä ja käyttää aika itse markkinointiin!


AVOIMET KOMPASSI-TYÖPAJAT

Toteutamme työpajoja myös avoimina ryhmäpajoina, jolloin pienemmillä toimijoilla on mahdollisuus osallistua porukalla (- ja jakaa kustannuksia). Mukaan voi tulla 1-2 osallistujaa samasta organisaatiosta. Yhteen pajaan otetaan 3-4 organisaatiota.

Seuraavat avoimet työpajat

  • Ma 29.1. avoin Kompassi-työpaja pk-yrityksille Porissa

Maanantai 29.1. klo 12.30-16.00

Hinta NYT 480 € (+alv) / yritys (hinnalla voi osallistua 1-2 hlöä / yritys)
Paikkana Pohjoisranta 11 E, Pori
Ilmoittautuminen ella.koota@kallo.fi

 

Tiedustele tulevia avoimia työpajoja Ellalta 044 304 8093!