Siistipiknik-kampanja, kesä 2015

Kallo Works haastoi toukokuussa 2015 kesäsuomalaiset mukaan Siisti piknikkesä 2015 -kampanjaan. Kampanjan tarkoituksena oli kannustaa siistiin piknikkulttuuriin ja kiinnittää huomiota piknikeiltä rannoille, puistoihin ja luontoon jäävään roskaan. Haasteeseen osallistuminen oli helppoa: haasteeseen tarttuva ilmoitti aikovansa pikniköidä ja retkeillä koko kesän vie minkä tuot -asenteella. Vievänsä piknikpaikalta pois kaiken minkä tuo. Ehkä jopa yrittää vähentää roskaavia eväitä ylipäätään.

Kampanjan Facebook-tapahtumaan liittyi yli 400 osallistujaa. Se on hieno määrä. Kallo Works kiittää kaikkia osallistujia! Uskomme, että kampanja onnistui vähentämään edes muutaman roskan rannoilta ja nurmikoilta. Meillä on paljon siistejä piknik- ja retkipaikkoja, pidetään ne jatkossakin yhdessä siisteinä!

Siistipiknik-kampanjaan tehtiin muun muassa postikortteja, joissa kuvaa Kirjurin siistiltä rannalta.


Kallo puhtaaksi -talkoot, toukokuu 2015

Kutsuimme ystävämme ja yhteistyökumppanimme sekä Mäntyluodon alueen paikalliset asukkaat keväisiin siivoustalkoisiin Kallon majakkasaarelle su 24.5.2015. Tapahtuma oli osa Porin seutu puhtaaksi -kampanjaa sekä saariston Siisti Biitsi-kampanjaa.

Siivoustempaukseen osallistui lopulta yli 40 talkoolaista, ja Kallosta saatiin kerättyä 18 jätesäkillistä roskaa. Aivan huikea juttu! Myös Satakunnan Kansa huomioi talkoot hienosti. Saimme talkoista myös Siisti Biitsi -kampanjan kunniamaininnan vahvasta talkooasenteesta. Kiitos siitä kuuluu mahtaville talkoolaisille.

Kallon siivoustalkoisiin osallistui iso joukko ihmisiä.

Kallon saaren siivoustalkoot ovat meille kallolaisille jo perinne. Olemme osuuskunnan ympäristövastuutekona siivonneet kalliot kesäkuntoon jo useana vuonna. Haluamme pitää kauniin Kallon kauniina jatkossakin.


 

Kakkupiknik Kallossa, heinäkuu 2014

piknik_coveri

Kallo Works osuuskunnan 5-vuotista taivalta juhlistettiin 12.7.2014 kutsumalla ystävät ja tuttavat yhteiselle kakkupiknikille Kallon saarelle. Aurinkoiselle piknikille osallistui lopulta yli 100 ihmistä. Tapahtumaan oli järjestetty bussikuljetus Porin keskustasta.

Tapahtuma oli osa SuomiAreenan Avaa oves Pori -ohjelmaa.

MarjonHerkkukakku loihti viime kesän synttäripiknikille upean Kallo-kakun.

MarjonHerkkukakku loihti synttäripiknikille upean Kallo-kakun.