Menu

Videot ovat vuoden 2016 trendi

Instagram on kertonut videoiden katselun kasvaneen 40 % viimeisen vuoden aikana ja Ciscon ennusteen mukaan jopa 80 % kaikesta nettisisällöstä tulee vuonna 2019 muodostumaan videoista.

Yrityksen näkökulmasta video avaa uusia mahdollisuuksia tarinankerrontaan. Asiakkaalle on videon avulla mahdollista esitellä tuotteen eri valmistusvaiheet. Asiakas pääsee näkemään tuotteen sen aidossa ympäristössä ja tutustuu tuotteen tekijöihin. Videoiden ei tarvitse olla studiolaatua, vaan älypuhelimella kuvatut aidot tilannevideot riittävät.

Tunnetuin paikka videoiden katseluun on ollut Youtube, mutta myös muut sosiaalisen median kanavat mahdollistavat videoiden lisäämisen. Snapchatin, Periscopen ja nyt myös Facebookin kautta voi jakaa livevideoa eli livestreamia. Instragram sen sijaan kasvatti videopostauksensa pituutta. Ennen Instagramiin lisätty videopäivitys oli maksimissaan vain 15 sekuntia, kun nykyään video voi olla kestoltaan jopa 60 sekuntia.

Alla Tikkurilan 150-vuotista taivalta juhlistava video muutaman vuoden takaa, jossa on mukana Tikkurila Oy:n Vantaan toimipisteen henkilökuntaa. Yllättäen nettihitiksi nousseella videolla on  yli 155 000 katsojaa Youtubessa.

Haluatko oppia lisää videoista ja niiden hyödyntämisestä yrityksesi toiminnassa? Ota meihin yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä mitä tarinaa videot voisivat sinun yrityksestäsi kertoa.

Anna-Maria Sulkakoski
Some-kouluttaja, copywriter
@A_Sulka

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra