Menu

”Hän kertoi lisää heidän osuuskunnastaan ja olin myyty!”

Olin Logomokitchenin aulassa töissä, kun pöytäni viereen tuli mukavan oloinen punaraitapaitainen nainen. Aloimme juttella kaikennäköistä ja hän kertoi tekevänsä osuuskunta Kallo Worksillä graafista suunnittelua. Hän kertoi lisää heidän osuuskunnastaan ja olin myyty! Niinpä nyt noin puolivuotta myöhemmin olen itsekin Kallon jäsen.

Valmistun tänä keväänä Turun Taideakatemiasta mainonnan suunnitelijaksi erikoistuen copywriteriksi. Ja mikä hienointa, koulutukseeni kuulu myös markkinoinnin perustutkinto. Kallossa tarjoan osaamistani erityisesti mainonnan sekä tekstisuunnittelun saralta ja järjestän myös sosiaalisen median koulutuksia.

Media-alalta minulla on työkokemusta reilun kuuden vuoden ajalta. Olen työskennellyt muun muassa elokuva- ja tv-puolella, mainostoimistossa, toimittajana ja Turussa sekä Riihimäellä Kaupunginteatterin myynnissä ja markkinoinnissa. Kallo Worksin arvot, ammattitaito ja palvelujen laaja kokonaisuus tekivät minuun vaikutuksen, joten olen todella innoissani mahdollisuudesta olla osa tätä loistavaa tiimiä.

Pakkasterveisin,

Anna-Maria Sulkakoski
045 657 2057
anna-maria.sulkakoski@kallo.fi
@A_Sulka (twitter & instagram)

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra