Annukka Ketola

– toimijoita yhdistävä ja budjettia suunnittelutyökaluna käyttävä kulttuurin moniottelija 

Olen yhteisötaiteen agentti, suunnittelija, sparraaja, projektipäällikkö ja fasilitaattori. Toimin mielelläni ryhmässä ja innostun valtavasti uusista ideoista ja pidän nopeatempoisesta oppimisesta. Olen sosiaalinen, puhelias ja iloinen persoona. Koulutukseltani olen kulttuurituottaja (amk) sekä yrittäjyyden ja liiketoimintaosaamisen tradenomi (yamk)

Tilaa taiteilija kauttani

Toimin monen taiteilijan työparina. Taiteilijani ovat kaikki alansa huippuja ja heidän tehtävä on vastata taiteellisesta prosessista. Minä vastaan tuotannosta, myynnistä, rahoista, palkanmaksusta, hallinnollisista töistä, sopimuksista. Olen yhteisötaiteen agentti, jonka tehtävä on kehittää taiteilijan työllistymismahdollisuuksia ja siinä samalla luoda asiakkaille kohtaamisen taiteen projekteja. Jos kaipaat taiteilijaa tekemään töitä kanssanne, ole yhteydessä minuun. Keksitään uusi projekti tai lähestymistapa.

Verkostossani on monen taiteenalan ammattilaisia. Kysy lisää!

Kehitän tällä hetkellä Taideviitta-agentuuria, jonka tehtävä on viedä taidetta hoitolaitoksiin. Taiteilijoiden esittelyt löytyvät: www.taideviitta.fi

Tilaa minut töihin

Minulta voi tilata erilaisia räätälöityjä työpajoja ja koulutuksia tai henkilökohtaisia tapaamisia, jotka liittyvät uusien ideoiden rakentamiseen, konseptointiin, tulevaisuuden visiointiin sekä yrityksen perustamiseen tai yrityksen kehittämiseen. Koulutukset voivat liittyä osuuskuntayrittäjyyteen, työelämätaitoihin, ansaintamalogiikkaan ja luovan alan toimijoiden työn suunnitteluun.

Yrityskonsultaatiot

Tulen mielelläni yrityksesi yrityskumppaniksi. Millaista apua yrityksesi tarvitsee?

Oy Rimito Transport Ab on kuljetusalan kasvuyritys. Olen toiminut yritysjohdon konsulttina usean vuoden ajan. Konsultaationi on auttanut yritystä liiketoiminnan huomattavaan kasvuun, järkevään tuotekehitykseen sekä toimintaprotokollan selkiyttämiseen.

Polar Deli on uuden sukupolven vientiyritys, jota olen konsultoinut sen eri kehitysvaiheissa aina strategian hiomisesta kansainväliseen myyntiin ja budjetointiin.

Työhistoria

Kulttuurituottajana osaamiseni koostuu yhteisöllisestä tekemisestä sekä projekti- ja taloushallinnasta, organisoinnista, budjetoinneista, kouluttamisesta, tapahtumajärjestämisestä ja tuotteistamisesta. Olen toiminut erilaisten EU- hankkeiden projektipäällikkönä, toiminut tuottajana ja toimitusjohtajana. Olen toiminut niin lastenkulttuurin, teatterin, mediakasvatuksen, muotoilun, nukketeatterin, kuvataiteen kuin kulttuurihistoriankin parissa. Olen toiminut oman firmani kautta viimeiset 10 vuotta ja rakastan työtäni.

 

Lue kirjoituksiani Kallon blogista. 

CV_Annukka

Kulttuurituottaja 

  • +358 (0)40 735 3972
  • annukka.ketola @ kallo.fi

TallennaTallenna