Menu

Nettisivut uusiksi mobiili mielessä

Hyvät nettisivut palvelevat kävijää helposti ja nopeasti. Tämä oli kantava ajatus, kun lähdimme uudistamaan Kallo Worksin sivuja alkuvuodesta.

Ehdoton edellytys sivujen rakenteelle ja sisällölle oli mobiiliystävällisyys. Markkinointi&Mainonnan artikkelin mukaan Pohjoismaissa jo 25 prosenttia verkkoselailusta tehdään mobiililaitteilla. Tiedot perustuvat Adoben tekemään selvitykseen verkkosivujen käytöstä vuonna 2014. Tutkimuksessa älypuhelin käyttö kasvoi 8,7 prosenttia edellisestä vuodesta.

Verkkosivusto on meille ensisijaisesti informatiivinen käyntikortti, ei kikkailuvarasto. Visuaalisia virikkeitä pursuavassa internetissä erottuminen voikin olla tehokkainta riisumalla sivusto kaikesta turhasta ja rauhoittaa se vain oleelliselle sisällölle. Tavoitteemme olikin, että sivuiltamme kävijä löytää olennaiset; palvelumme, työnäytteemme ja yhteystiedot näppärästi muutamalla klikkauksella.

Sivuston kaikkia toiminnallisuuksia ei ole hakattu kiveen ja haluammekin kehittää ja parantaa sivuja ketterästi tarpeen mukaan. Otammekin miellämme vastaan palautetta sivuston toimivuudesta. Voit laittaa sitä vaikka täältä.

Kiitos kun kävit, tuu joskus uudestaan!

// Eveliina, graafinen suunnittelija

 

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra