Työpajat

Vuokratekijät

SuunnitelmatToteutamme tarpeiden mukaan muotoiltuja työpajoja, kehitämme suunnitelmia ja työkaluja sekä tarjoamme osaavia lisäkäsiä ja tekijöitä markkinointiin tai tuotantoihin.


Kallon työpajat

Luova ja ideoiva työpaja suuntaa yrityksen, tapahtuman, tuotteen tai hankkeen katseet horisonttiin ja tarkentaa yhteisen päämäärän, jota kohti halutaan kulkea. Työpajassa puretaan porukalla nykytilanne auki, tarkennetaan tavoitteet ja selvitetään, millä eväillä tavoitteeseen parhaiten päästään. Kirkas visio ja selkeä tavoite ovat edellytys oikeiden ratkaisujen ja valintojen tekemiseen matkan varrella.

Työpajassa voidaan viilata yrityskuvaa, kirkastaa brändiä, hioa sanomaa, selkeyttää tarinaa, työstää ideoita tai teroittaa tuotteita ja palveluita. Työpajan laajuus sovitaan tarpeen mukaan. Puolipäivää tehokkaassa pajassa auttaa jo kummasti.

Tuloksena työpajasta on tiivis, visualisoitu esitys liiketoimintaideasta, markkinoinnin strategiasta, yrityksen tai palvelun tarinasta, tuotekonseptista, ydinviesteistä tai brändin keskeisistä elementeistä.

Lue lisää Kallon markkinoinnin ja viestinnän strategisesta Kompassi-työpajasta.


Kallon vuokratekijät

Kallosta voit vuokrata taitavan ja tehokkaan ammattilaisen projektisi tai yrityksesi tueksi. 

Kallolaiset tekijät hoitavat organisaatiossa jotain tehtävää kuin oma työntekijä, mutta hän vain laskuttaa työstään – ja vain niiltä tunneilta, jolloin tekee työtä. Vuokratekijän voi palkata tapahtuman tuottajaksi, projektipäälliköksi, graafikoksi, viestinnän tekijäksi, blogin tai facebook-sivujen sisällöntuottajaksi. Lisäkäsien ohella vuokratekijän mukana tulee verkostoja ja monipuolista osaamista ja näkemystä erilaisista organisaatioista.

Vuokratekijän voi pestata päiväksi, hoitamaan tietyn projektin tai siirtää hänen hoidettavakseen jokin organisaation toiminto vaikka pysyvästi.


Kallon suunnitelmat ja työkalut

Kallolaiset osaajat ovat tuottavat organisaatioiden vetäjien tueksi monenlaisia havainnollisia ja eteenpäin vieviä suunnitelmia ja työkaluja. Hyvä suunnitelma kirkastaa, sanallistaa, jäsentää ja tekee arkisesta tekemisestä tuottavampaa. Toimiva työkalu tehostaa toimintaa.

Kallon asiantuntijan yhdessä organisaation kanssa laatima suunnitelma tai työkalu voi olla toimintastrategia, viestintäsuunnitelma, taittopohja, sisältöstrategia, hankeselvitys, budjetti, brändikäsikirja tai yritystarinan käsikirjoitus. Kallolaisilla tekijöillä on vahvaa, vuosien osaamista markkinoinnista, kulttuurikentästä sekä projektienhallinnasta. Useimmiten suunnitelman pohjaksi on hyvä pitää yhteinen työpaja.

Suunnitelma tai työkalu luovutetaan täysin organisaation käyttöön.


Millaista sparrausta organisaationne kaipaisi?  Ota yhteyttä niin mietitään teille sopiva ratkaisu!