Kallon Telakka

Kallon Kiikari

Kallon Luotsi

Kallon KompassiToteutamme tarpeiden mukaan muotoiltuja työpajoja, salve kehitämme työkaluja, sale työstämme suunnitelmia ja käsikirjoja ja tarjoamme osaavia lisäkäsiä.

 • Strategiat ja suunnitelmat
 • Selvitykset ja tutkimukset
 • Brändin tai tuotteen kehittäminen
 • Työpajat
 • Ideointi ja sparraus
 • Konsultointi ja neuvonta
 • Konseptisuunnittelu
 • Luovan alan tuotteistaminen ja liiketoiminnallistaminen
 • Luovan alan koulutus
 • Viestinnän koulutus
 • Vuorovaikutuskoulutus

Kallon Telakka

Telakka on luova ja ideoiva työpaja, joka nostaa brändin, tuotteen tai teosidean telakalle. Telakalla puretaan porukalla nykytilanne auki, tarkennetaan tavoitteet ja sorvataan tarvittavat palat kuntoon.

Telakka-työpaja viilaa yrityskuvaa, kirkastaa brändiä, hioo sanomaa, kirkastaa tarinaa, työstää ideoita tai teroittaa tuotteita ja palveluita. Remontin laajuus sovitaan tarpeen mukaan. Puolipäivää tehokkaalla pajalla auttaa jo kummasti.

Tuloksena Telakka-työpajasta on tiivis, visuaalisoitu esitys liiketoimintaideasta, yrityksen tai palvelun tarinasta, tuotekonseptista, ydinviesteistä tai brändin keskeisistä elementeistä.


Kallon Kiikari

Kiikari on visioiva työpaja, joka suuntaa yrityksen, tapahtuman tai hankkeen katseet horisonttiin ja tarkentaa yhteisen päämäärän, jota kohti seilataan. Kirkas visio ja selkeä tavoite varmistaa oikeiden ratkaisujen ja valintojen tekemisen matkan varrella.

Visiotyöpaja sopii toteutettavaksi esimerkiksi  kehittämispäivässä tai tiimitapaamisessa. Kiikarista saa näkyviin parhaan kuvan, kun sitä tarkentaa porukalla.

Tuloksena Kiikari-työpajasta on visualisoitu organisaation yhteinen visio ja tavoitetila.


Kallon Luotsi

Luotsi on taitava ja tehokas ammattilainen, joka tarpeen mukaan luotsaa ja tukee yritystä, yhteisöä, tapahtumaa tai projektia ja avustaa sen kapteenia.

Kallolaiset osaajat luotsaavat asiakkaidensa ja kumppaneidensa hankkeita, projekteja ja tapahtumia kuin omiaan. Luotsi tarjoaa paitsi lisäkädet ja töille tekijän, hän voi tarjota navigoinnin tueksi verkostoja, projektiosaamista, sanallistamisen ja kuvallistamisen taitoa tai kenttätuntemusta.

Luotsin voi pestata päiväksi, hoitamaan tietyn projektin tai siirtää hänen hoidettavakseen jokin toiminto vaikka pysyvästi.


Kallon Kompassi

Kompassi on havainnoillinen ja eteenpäin vievä suunnitelma tai toimiva työkalu, joka kirkastaa, sanallistaa, jäsentää ja tehostaa arkista toimintaa ja tekemistä.

Kallon osaajien yhdessä asiakkaan kanssa laatima organisaation kompassi voi olla toimintastrategia, viestintäsuunnitelma, sisältöstrategia, hankeselvitys, brändikäsikirja tai yritystarinan käsikirjoitus. Oikean suunnan varmistamme  toimintaympäristöosaamisella sekä virtauksiin ja kanssakulkijoihin tiukasti perehtymällä. Useimmiten kompassinrakennuksen pohjana toimii asiakkaan kanssa yhdessä toteutettu Telakka- tai Kiikari-työpaja.


Millaista sparrausta organisaationne kaipaisi?  Ota yhteyttä niin mietitään teille sopiva ratkaisu!