Menu
Piun ja Örmön joulukalenteri
Piun ja Örmön joulukalenteri

Piun ja Örmön joulukalenteri

Osuuskuntayrittäminen antaa parhaimmillaan siivet ideoida ja kokeilla. Kuluvana vuonna monta Kallolaista on ahkeroinut uudenlaisen tuotteen ääressä. Ja ahkerointi kantaa nyt hedelmää tuotteen ollessa myynnissä jo kuudessa jälleenmyyntipisteessä verkkokaupan lisäksi. 

Piun ja Örmön joulukalenteri sai alkunsa Kallon perustajajäsenen Annukka Ketolan ideasta vuoden 2015 lopulla, jolloin hän pyysi toista perustajajäsentä Eveliina Sillanpäätä mukaan kuvittamaan kalenterin. Joulukalenterin tarinan on kirjoittanut Anna-Maria Sulkakoski Ketolan ja Sillanpään ideoiden pohjalta. Tehtäväsisällöt on suunnitellut Ketolan ja Sillanpään ideoiden pohjalta sisällönsuunnittelija ja taidekasvattaja Eija Mettovaara.

Piun ja Örmön joulukalenteri on uudenlainen ja helppo joulun tehtäväkalenteri koko perheelle. Joulukalenterin tehtävävinkit toimivat inspiraationa vanhemmille joulukuun puuhia miettiessä. Se kannustaa nauttimaan joulusta ja jouluvalmisteluista lapsen kanssa ja perheenä. Yhdessä tekemällä ja kokemalla, sekä rakentamaan yhdessä omia jouluperinteitä. Tehtäväkortit muodostavat palapelin ja jouluaattona niistä voi rakentaa yhden suuren kuvan.

Pakkaus sisältää 30 tehtävävinkin lisäksi 24 tehtäväkorttia,  joulutarinan,  24 tarraa, 24 värityskuvaa ja joulukalenterin ripustusvälineet.

Vuonna 2016 kalenterista toteutetaan ensimmäinen prototyyppi, jolla testataan tuotteen toimivuutta ja kerätään palautetta. Tykkää joulukalenterista Facebookissa, saat tarjouksia ja tietoa ensimmäisenä.

Tuote on suunniteltu, piirretty ja painettu Suomessa 2016.

Oodia-tuoteperhe laajentuu jatkossa uusilla, yhteiseen tekemiseen kannustavilla tuotteilla.

Lisätietoa ja joulukalenterin myynti: www.oodia.fi.

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra