Menu
Kuva: Meri Mäkinen / Kallo Works.

Tämä on kosinta!

Karkauspäivän kunniaksi kysymme sinulta: Kaipaatko kumppania, joka antaa sinulle tilaa ammatillisten intohimojesi toteuttamiseen?

Tule Kalloon, hae osuuskunnan jäseneksi ja luo oma urasi. Osuuskunnan jäsenyys tarjoaa joustavan liiton, jossa saat työyhteisön ja työpaikan, yhdistettynä yrittäjän vapauteen ja vastuuseen.

Yllätä meidät ja kerro, mille sydämesi sykkii! Oletko ammatistasi innostunut markkinoinnin, verkkopalveluiden, painotuotteiden tai sisältöjen suunnittelija? Tai osaava valokuvaaja, kirjoittaja tai tuottaja? Tai taidatko kenties jotakin muuta digimarkkinoihin, kulttuuriin ja mediaan liittyvää?

Liittomme kestää, jos arvomaailmamme kohtaavat. Kallon arvoja ovat menestyvä asiakas, hyvä ympäristö, yhdessä tekeminen ja luovuus ja uudistuminen. Pystytkö sitoutumaan niihin?

Meillä on kodit Porissa, Turussa ja Tampereella, mutta myös etäsuhteet kiinnostavat. Emme tietenkään kahlitse sinua toimistoon, jos työsi sujuvat paremmin maaseudulla tai maailman merillä. Määräilevää kumppania et siis Kallosta saa, vaan itse itseäsi pitää sinun johtaman.

Oletko meille se oikea? Laita viestiä rekrysivun kautta, niin tutustutaan paremmin!

Tositarkoituksella,

Kallolaiset

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra