Juhlavuosi 2019 – ilmaiset koulutukset

Koska tiedon jakaminen ja koulutukset ovat kuuluneet Kallon toimenkuvaan koko olemassaolon ajan, jakoivat kallolaiset osuuskunnan 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi osaamistaan ja tietämystään myös osuuskunnan ulkopuolelle maksuttomissa koulutuksissa.

IDEASTA TUOTTEEKSI -WORKSHOP
4.10.2019 klo 9.30 – 12.30, Yritystalo Kauttuan Keskus, Luvalahdentie 1, Eura

Annukka Ketolan vetämässä fasilitoidussa kolmen tunnin työpajassa tuotteistetaan ideoista tuotteita. Työpaja on tarkoitettu luovan alan toimijoille, jotka miettivät yrityksen perustamista tai toimivat freelancereina. Työpajassa käytetään palvelumuotoilun menetelmiä tuotteistamisen pohjana.

MILLAINEN ON HYVÄ APURAHAHAKEMUS – Yleisöluento ja sparraus
9.10.2019 klo 16 – 17, Kulttuuritalo Laikun luentosali, Keskustori 4, Tampere

Millainen on hyvä apurahahakemus? Kallo Worksin tuottaja Tuuli Penttinen-Lampisuo on kokenut taidealan apurahahakemusten laatija ja lukija. Tule kuulemaan avoin yleisöluento ja varaa aika yksilölliseen hakemussparraukseen. Maksuton tilaisuus on suunnattu etenkin taide- ja kulttuurialan ammattilaisille ja organisaatioille.

YRITTÄJÄ, KIRKASTA MARKKINOINTISI SUUNTA – FASILITOITU TYÖPAJA
13.9.2019 klo 12 – 15, Pori

Miten markkinoida, jotta satsaus tuo myös tulosta? Tulosten saaminen markkinoinnista edellyttää selkeitä tavoitteita ja niitä kohti aidosti vievää tekemistä. Me autamme kirkastamaan suunnan ja rakentamaan suunnitelman, jolla tavoitteen saavuttaminen onnistuu. Hyvä markkinoinnin suunnitelma säästää yrittäjän rahaa, aikaa ja hermoja.

Työpajan pitävät viestinnän tekijä, suunnittelija ja kouluttaja Ella Koota ja graafinen suunnittelija Eveliina Sillanpää.

SOME KUNTOON! -WORKSHOP
30.10.2019 klo 12 – 15, Toimistohotelli Wörkki, Pori

Vaikuttava sosiaalisen median sisällöntuotanto vaatii aina suunnitelmallisuutta, tavoitteiden määrittelyä sekä kohderyhmän ymmärrystä. Työpajassamme työstetään yrityksenne somestrategia kuntoon ja laaditaan sisältökalenteri vuodelle 2020. Lisäksi annamme vinkkejä tehokkaan somesisällön tekemiseen.

Workshopin vetäjinä toimivat Kallon sisällöntuottajat Katri Mäenpää ja Mikaela Uoti.

 


Siistipiknik-kampanja, kesä 2015

Kallo Works haastoi toukokuussa 2015 kesäsuomalaiset mukaan Siisti piknikkesä 2015 -kampanjaan. Kampanjan tarkoituksena oli kannustaa siistiin piknikkulttuuriin ja kiinnittää huomiota piknikeiltä rannoille, puistoihin ja luontoon jäävään roskaan. Haasteeseen osallistuminen oli helppoa: haasteeseen tarttuva ilmoitti aikovansa pikniköidä ja retkeillä koko kesän vie minkä tuot -asenteella. Vievänsä piknikpaikalta pois kaiken minkä tuo. Ehkä jopa yrittää vähentää roskaavia eväitä ylipäätään.

Kampanjan Facebook-tapahtumaan liittyi yli 400 osallistujaa. Se on hieno määrä. Kallo Works kiittää kaikkia osallistujia! Uskomme, että kampanja onnistui vähentämään edes muutaman roskan rannoilta ja nurmikoilta. Meillä on paljon siistejä piknik- ja retkipaikkoja, pidetään ne jatkossakin yhdessä siisteinä!

Siistipiknik-kampanjaan tehtiin muun muassa postikortteja, joissa kuvaa Kirjurin siistiltä rannalta.


Kallo puhtaaksi -talkoot, toukokuu 2015

Kutsuimme ystävämme ja yhteistyökumppanimme sekä Mäntyluodon alueen paikalliset asukkaat keväisiin siivoustalkoisiin Kallon majakkasaarelle su 24.5.2015. Tapahtuma oli osa Porin seutu puhtaaksi -kampanjaa sekä saariston Siisti Biitsi-kampanjaa.

Siivoustempaukseen osallistui lopulta yli 40 talkoolaista, ja Kallosta saatiin kerättyä 18 jätesäkillistä roskaa. Aivan huikea juttu! Myös Satakunnan Kansa huomioi talkoot hienosti. Saimme talkoista myös Siisti Biitsi -kampanjan kunniamaininnan vahvasta talkooasenteesta. Kiitos siitä kuuluu mahtaville talkoolaisille.

Kallon siivoustalkoisiin osallistui iso joukko ihmisiä.

Kallon saaren siivoustalkoot ovat meille kallolaisille jo perinne. Olemme osuuskunnan ympäristövastuutekona siivonneet kalliot kesäkuntoon jo useana vuonna. Haluamme pitää kauniin Kallon kauniina jatkossakin.


 

Kakkupiknik Kallossa, heinäkuu 2014

piknik_coveri

Kallo Works osuuskunnan 5-vuotista taivalta juhlistettiin 12.7.2014 kutsumalla ystävät ja tuttavat yhteiselle kakkupiknikille Kallon saarelle. Aurinkoiselle piknikille osallistui lopulta yli 100 ihmistä. Tapahtumaan oli järjestetty bussikuljetus Porin keskustasta.

Tapahtuma oli osa SuomiAreenan Avaa oves Pori -ohjelmaa.

MarjonHerkkukakku loihti viime kesän synttäripiknikille upean Kallo-kakun.

MarjonHerkkukakku loihti synttäripiknikille upean Kallo-kakun.