Menu

#teamKallo Eveliina Sillanpää – graafinen suunnittelija

Graafinen suunnittelija Eveliina Sillanpää on yksi Kallo Works osuuskunnan perustajajäsenistä. Nykyisin Turussa asuvan ulvilalaisen työpöydällä syntyvät asiakkaille niin kuvitukset, logot, infograafit ja kutsut kuin esitteiden ja lehtien taitot.

Kallo Works osuuskunta sai alkunsa vuonna 2009 Eveliinan ja hänen kahden silloisen työtoverinsa pöytäkeskusteluista. Alun perin toverukset suunnittelivat yhteisen yrityksen perustamista. Koska he olivat tuolloin vielä opiskelijoita, halusivat he mukaan muitakin jäseniä mahdollistaakseen opintotuen saamisen. Osuuskuntaa oli perustamassa lopulta seitsemän jäsentä.

Ennen Kallo Worksia Eveliina opiskeli Satakunnan ammattikorkeakoulussa visuaalisen viestinnän koulutuslinjalla, mistä hän valmistui vuonna 2010. Lisäksi hän on täydentänyt osaamistaan Taideteollisessa korkeakoulussa ja Porin taidekoulussa.

Työskentely osuuskunnassa antaa vapauden ja mahtavan työyhteisön

”Parasta työssäni on itse tekeminen”, Eveliina toteaa. Hän nauttii suunnattomasti itse suunnittelutyöstä, mutta myös toteutuksesta – kuvankäsittelystä, taitosta ja piirtämisestä.

 

”Hienointa on tottakai tehdä jotain asiakkaan mielestä ja omasta mielestä onnistunutta ja hienon näköistä.”

 

Eveliinan mielestä yrittäjämäisessä työskentelyssä myös vapaus tehdä töitä silloin, kun haluaa, on iso plussa, etenkin nyt perheellisenä. Osuuskunnassa työskentely taas on mahtavaa, koska se pitää sisällään yrittämisen vapauden ja työyhteisön tuen. Silloin ei joudu yksin painimaan yrittäjän velvollisuuksien kanssa ja ongelmatilanteessa on valmiina verkosto, josta voi kysyä apua.

Rinnalla myös omia projekteja

Yhdessä Annukka Ketolan kanssa Eveliina on tehnyt Piun ja Örmön joulukalenteria. Perheen yhteiseen, joulunodotukseen liittyvään tekemiseen perustuva jalenteri ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 2016. Toinen versio julkaistiin lokakuussa 2017. Piu ja Örmö on tarkoitus laajentaa käsittämään myös muita lapsiperheille suunnattuja tuotteita.

Eveliinan toinen oma projekti on kehopositiivisuuteen ja tyttöjen rohkaisemiseen tähtäävä lastenkirja, joka valmistuu vuonna 2018.

Vapaa-aika pyhitetään perheelle

Eveliina puuhailee vapaa-aikanaan yhdessä perheensä kanssa kaikenlaista – he pyöräilevät, samoilevat metsässä, laittavat ruokaa, höpsöttelevät ja käyvät tapaamassa sukulaisia ja kavereita. Välillä Eveliina pääsee ulkoilemaan myös ilman lasta. Silloin hän suuntaa viinilasilliselle tai punkkikeikalle.

Eveliinan pitkäaikainen harrastus on ollut nuorkauppakamari, joka antaa paljon eväitä niin henkilökohtaiseen kehitykseen kuin liiketoiminnan kehittämiseen ja verkostoitumiseen. Uutena harrastuksena hän on aloittanut myös aktiivitoiminnan urahenkisiä äitejä yhdistävässä Mothers in Business -yhdistyksessä.

Tulevaisuuden tavoitteena uudet projektit

Tällä hetkellä Eveliinan päätavoite on käynnistellä toimintaa uudestaan äitiysloman jälkeen.

 

”Olisi ihanaa saada tehdä enemmän kuvituksia, kirjoja ja lehtitaittoja. Laajat laadukkaat julkaisut ovat toivelistalla korkealla.”

 

Eveliina myös toivoo, että Kallo saisi paljon uusia projekteja, etenkin sellaisia, joita voisi tehdä isommalla porukalla yhdessä.

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra