Menu

Tervetuloa tulevaisuus!

Oho, menipäs se nopeasti. Muistan miettineeni keväällä, että muutos on tulossa, mutta siihen nyt on vielä aikaa. Mutta nyt se on siis edessä – huomenna 4.11. jään virallisesti äitiyslomalle.

Mahassani möyrivää tyyppiä odotan jo malttamattoman innokkaana tulevaksi. Samalla kuitenkin tuntuu haikealta jättää kivat asiakkaat ja projektit hetkeksi muiden vastuulle. Viime kuukausien aikana on tapahtunut niin paljon kaikkea innostavaa töissä, että en malttaisi millään jäädä vain makaamaan sohvan pohjalle. Lisäksi muutimme juuri marraskuun alussa Turussa älyttömän hienoon toimitilaan – upeaan Juseliuksen taloon Uudenmaankadulle.

Kokonaisuudessaan olen kuitenkin ennen kaikkea onnellinen tulevasta elämänmuutoksesta ja sen tuomista mahdollisuuksista. Pikku-beibin tuoman ilon lisäksi äitiysloma antaa hyvän tekosyyn myös hellittää vähäksi aikaa paikoitellen hyvinkin hektisestä graafisen suunnittelijan työstä. Samalla saan varmasti aivoihin hiukan lisätilaa pohtia tulevaisuuden suuntaviivoja ja Annukan kanssa starttaamaamme Oodia-tuoteperhettä.

Oman tuotteen saaminen kauppoihin ja markkinoille oli ollut minulle jo pidemmän aikaa saavuttamattomalta tuntuva haave. Ja kappas yhtäkkiä huomasin sen olevan totta. Piun ja Örmön joulukalenteri on saanut todella hyvän vastaanoton ja aiommekin Annukan kanssa kehitellä jatkoa Piu ja Örmö -tuotteille. Vaikka tiedän, että suuri osa ajastani menee seuraavina kuukausina uuden elämän opetteluun, niin uskon että on hyvä asia, että minulla on kuitenkin välillä vähän jotain muutakin mietittävää.

Osuuskunnassa toimimisessa yksi mahtava asia ovat muut jäsenet ja heidän tukensa. Näillä näkymin äitiyslomani jatkuu ensi vuoden syyskuulle, jonka aikana toinen graafinen suunnittelijamme Teppo Jäntti toimii sijaisenani asiakasprojekteissani. On helpottavaa jättää omat asiakkaat asiantunteviin käsiin ja tietää, että minulla on asiakkaita myös äitiyslomalta palatessani. Ilman Teppoa olisi varmasti tullut itku, jos olisin joutunut irtisanomaan asiakkuudet äitiysloman takia.

Tervetuloa siis tulevaisuus, jätän teidät hetkeksi Tepon ja muiden Kallon osaavien jäsenten käsiin.

Palataan ensi vuoden syyskuussa!

Eveliina

 

Äitiyslomani aikana ota yhteyttä:
graafinen suunnittelija
Teppo Jäntti
teppo.jantti(a)kallo.fi
040 849 1110

toimitusjohtaja
Annukka Ketola
annukka.ketola(a)kallo.fi
040 735 3972

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra