Menu

10-vuotias Kallo jakaa tiedonjyviä

Yhteisyrittäjyys on niin tietojen, taitojen kuin vastuiden jakamista. 10-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Kallo jakaa tietoa myös osuuskunnan ulkopuolelle maksuttomissa koulutuksissa.

Ajatus yhdessä yrittämisestä puhuttelee nuoria. Erityisesti he arvostavat yhteistä arvopohjaa, muilta saatua tukea osaamiseen ja taitoihin liittyen sekä vastuun jakamista. Samoista lähtökohdista perustettiin osuuskunta Kallo Works vuonna 2009.

– Kymmenessä vuodessa Kallo on kasvanut opiskelijoista ja aloittelevista yrittäjistä asiantuntijoiden verkostoksi, kirjoittaa Kallon toimitusjohtaja Annukka Ketola Kallon juhlalehden pääkirjoituksessa.

Yhteisöllisyydelle ei ole olemassa vain yhtä ja ainoaa määritelmää. Käytännössä sillä kuitenkin tarkoitetaan sujuvaa yhdessä tekemistä ja toimimista, joiden tuloksena syntyy jotain uutta. Hyvä yhteisö koostuu toisiaan kunnioittavista persoonista ja yhteisöllinen työskentely vaatii vastavuoroisuutta – osapuolet jakavat tietämystään toisille.

Koska tiedon jakaminen ja koulutukset ovat kuuluneet Kallon toimenkuvaan kymmenen vuoden ajan, Kallo jakaa tietoa maksuttomissa koulutuksissa juhlavuoden syksynä. Kallon asiantuntijat ovat kulttuurin ja markkinoinnin kumppaneita ja se näkyy koulutusten aiheissa.

Lue lisää koulutuksista täältä ja ilmoittaudu mukaan! Ensimmäinen koulutus järjestetään 13.9. Porissa.

Cialis hinta tallinna Mistä tilata viagra